Autosalon 2023

13/01/2023 - Persmap BYD

Een elektrische berline en twee elektrische SUV’s van de Chinese autobouwer BYD maken hun opwachting in Autosalon Brussels. De veiligere en performantere wagens zijn uitgerust met een ultra-beveiligde blade-batterij.

 

BYD (Build Your Dreams) – de Chinese multinational die zich specialiseert in de automobielsector, elektronica, nieuwe energiebronnen en hoogtechnologisch spoorvervoer – in Brussel een nieuw gamma elektrische voertuigen voorzien van een revolutionaire blade-batterij. De start van een nieuw tijdperk in het teken van veiligheid en prestaties voor de sector van elektrische voertuigen in België en Luxemburg. Het verrassende gamma bestaat uit de ultraperformante en hoogtechnologische BYD HAN berline, de BYD TANG SUV met zeven zitplaatsen en vierwielaandrijving, en de BYD ATTO 3: een SUV uit het expressieve en dynamische C-segment, ontworpen voor de Europese markt op basis van het innovatieve 3.0 e-platform van het merk.

Op de voertuigen geldt 8 jaar batterijgarantie (of 200.000 km). Alle voertuigen zijn full option uitgerust: lederen interieur, panoramisch open dak, veiligheidssystemen,… allemaal standaard!

Bovendien zijn de voertuigen in voorraad.

 

BMS Persmap

PDF - 35 Mb

BYD press presentation BMS

PDF - 22 Mb

Video Euro NCAP Tests of BYD ATTO 3 2022

MP4 - 22 Mb

 

Meer informatie

Inchcape plc BeLux

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over press-bydauto.be