BYD onthult DiSus Intelligent Body Control System, Exclusief voor New Energy Vehicules.

  • BYD brengt het BYD DiSus Intelligent Body Control System uit, speciaal ontworpen voor New Energy Vehicules (NEV) met versies DiSus-C, DiSus-A en DiSus-P.
  • Het BYD DiSus System is het eerste volledige zelf ontwikkelde Intelligent Body Control System dat gelanceerd wordt door een Chinese autofabrikant.
  • Het BYD DiSus System garandeert de veiligheid en betrouwbaarheid die nodig zijn in verschillende rijomstandigheden en reflecteert zo een upgrade voor alle BYD-merken.

 

19 april 2023, Shenzhen, China - Tijdens het lanceerevenement voor nieuwe technologieën in het hoofdkantoor in Shenzhen heeft BYD, 's werelds meest toonaangevende fabrikant van New Energy Vehicules (NEV), het BYD DiSus Intelligent Body Control System (DiSus Systeem) uitgebracht. Het volledig zelf ontwikkelde BYD DiSus Systeem is exclusief ontworpen voor NEV’s en maakt BYD de eerste Chinese autofabrikant die eigenaar is van een Intelligent Body Control voor voertuigen. Het BYD DiSus System zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de rijervaring voor gebruikers.

Het BYD DiSus System is onderverdeeld in drie takken, waaronder het Intelligent Damping Body ControlSystem (DiSus-C), het Intelligent Air Body ControlSystem (DiSus-A) en het Intelligent Hydraulic Body ControlSystem (DiSus-P).

Na enkele doorbraken in technologieën die verband houden met NEV, heeft BYD de leiding genomen bij het onderzoek naar controles tijdens de Vertical Motion. BYD heeft zijn concurrenten overtroffen door systematische oplossingen te bieden voor controles tijdens Vertical Motions en door het Intelligent Body Control System voor NEV te beheersen.

"Het BYD DiSus System is het eerste zelf ontwikkelde Intelligent Body Control System dat wordt gelanceerd door een Chinese autofabrikant, wat een doorbraak betekent. Het BYD DiSus System zal de wereldwijde pionierspositie van BYD in de industrie verder versterken", aldus de heer Wang Chuanfu, voorzitter en president van BYD.

Een systematische oplossing voor de Body Control van voertuigen, die een nieuwe definitie geeft aan intelligente en luxueuze rijervaring.

In tegenstelling tot oplossingen die zich alleen richten op een enkele technologie of de verbetering van slechts een enkele component, biedt BYD een systematische oplossing voor controles tijdens de Vertical Motions van het voertuig. Het BYD DiSus System maakt optimaal gebruik van de voordelen van NEV’s op het gebied van elektrificatie en intelligentie om een uitgebreid systeem van perceptie, besluitvorming en uitvoering op te bouwen om de rijervaring aanzienlijk te verbeteren. Tegelijkertijd biedt het BYD DiSus System een allesomvattende controle over de Body Dynamics van het voertuig (laterale, longitudinale en verticale bewegingen), wat een basis legt voor de toekomstige ontwikkeling van Advanced Driver Assistance Systems (ADAS).

DiSus-P zal als eerste worden uitgerust op de Yangwang U8 en DiSus-A op de DENZA N7. Een aantal BYD HAN-, BYD TANG- en DENZA-modellen met beschikbare hardware zullen in staat zijn om DiSus-C te krijgen via een over-the-air (OTA) upgrade

Veiligheid is de echte luxe

Het BYD DiSus Systemvormt een nieuwe doorbraak na een reeks belangrijke technologieën, waaronder de DM Super Hybrid technologie, e-Platform 3.0, Blade Battery en e4 Platform.

Als Systematic Body Control System van NEV’s zorgt het BYD DiSus System ervoor dat het voertuig wendbaar is en in de meeste rijscenarios effectief compatibel is, waardoor het risico van kantelen wordt geminimaliseerd en de verplaatsing van inzittenden tijdens een bocht in hoge snelheid, tijdens zware acceleraties en tijdens noodstops wordt verminderd. Daarnaast kan het BYD DiSus System het voertuig beschermen tegen krassen en schade onder verschillende wegcondities zoals sneeuw, modder en water.

Het BYD DiSus System, ontworpen voor ultieme veiligheid en een intelligente rijervaring, versterkt het imago van het BYD-merk dat gekenmerkt wordt door het uitbrengen van geavanceerde NEV-technologieën. Het BYD DiSus System zal beschikbaar zijn in verschillende modellen onder de BYD Dynasty-serie, BYD Ocean-serie, DENZA, Yangwang, en het nieuwe merk dat deze zomer wordt gelanceerd voor gespecialiseerde personen.

De verrassing, DiSus-X

Aan het einde van het event werd DiSus-X onthuld als de verrassing van de avond. De Yangwang U9 uitgerust met DiSus-X toonde zijn vermogen om te dansen, springen en rijden, zelfs met slechts drie wielen, en dit is een buitengewoon voorbeeld van het BYD DiSus System - het meest geavanceerde Body Control System in de branche wereldwijd.

Als wereldleider in NEV’s blijft BYD technologische vooruitgang stimuleren met een "op technologie gebaseerde en op innovatie gerichte" mentaliteit en aanpak, met de ambitie om de ontwikkeling van Chinese NEV’s wereldwijd naar een hoger niveau te tillen en in te zetten op technologische innovaties voor een beter leven.


Meer informatie

Inchcape plc BeLux

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over press-bydauto.be