BYD produceert zijn 3 miljoenste new energy-voertuig en lanceert een nieuw personenautomerk.

  • New energy-voertuigen in een stroomversnelling bij BYD. Van het eerste new energy-voertuig naar het miljoenste duurde bij BYD 13 jaar, van 1 miljoen naar 2 miljoen vergde slechts 1 jaar en van 2 miljoen naar 3 miljoen kostte slechts 6 maanden. BYD zet flinke stappen met zijn NEV’s.
  • “Om onze klanten gerust te stellen wat betreft veiligheid, hebben we er een missie van gemaakt die we tot het einde zullen uitvoeren.” Naast de Blade Battery- en CTB-technologie zal BYD ook een andere veilige en nieuwe baanbrekende technologie lanceren die voor het eerst zal worden toegepast op het nieuwe model van zijn high-end merk, het merk Yangwang.
  • BYD Auto zal zijn merkenmatrix opbouwen met vijf merken. Deze vijf merken zijn Dynasty, Ocean, Denza, Yangwang en een nieuw merk dat zich kenmerkt door een professionele en gepersonaliseerde identiteit.
  • BYD is wereldwijd actief. BYD zoekt en werft nieuw talent wereldwijd. BYD heeft zijn aanwezigheid met new energy-voertuigen uitgebreid naar meer dan 400 steden in 70 landen en regio’s op zes continenten. Zo zijn de new energy-personenauto’s van BYD op de markt gebracht in Noorwegen, Duitsland, Japan, Thailand, Brazilië en andere markten in de wereld. In de toekomst zullen de nieuwe personenauto’s van BYD op meer markten worden geïntroduceerd en wereldwijd worden geproduceerd en verkocht.

 

Shenzhen, China - Op 16 november vond in het wereldwijde hoofdkantoor van BYD een ceremonie plaats ter gelegenheid van de productie van het 3 miljoenste new energy-voertuig van BYD. Het was niet alleen een symbolische mijlpaal voor BYD, maar ook voor de wereldwijde productie van new energy-voertuigen een belangrijke prestatie. Terwijl BYD er 13 jaar over deed om de eerste mijlpaal van een miljoen new energy-voertuigen te bereiken, bereikte BYD slechts een jaar later de mijlpaal van ‘een miljoen naar twee miljoen new energy-voertuigen’. En nu is slechts 6 maanden later het drie miljoenste new energy’-voertuig van de band gerold. BYD heeft een enorme versnelling in de industrie van new energy-voertuigen laten zien, die de snelle verandering van wereldwijde groene mobiliteit vergemakkelijkt. Tijdens de ceremonie sprak Wang Chuanfu, voorzitter en president van BYD, zijn oprechte dank uit aan klanten, mediarelaties, industriële partners, collegabedrijven en werknemers van BYD.

Tijdens het evenement overhandigde Wang Chuanfu, voorzitter en president van BYD, het 3 miljoenste new energy-voertuig aan Wang Shuang, een voetbalster die in 2018 werd uitgeroepen tot Asian Football Confederation (AFC) Women’s Player of the Year. “Het is een grote eer om de eigenaar te zijn van het 3 miljoenste new energy-voertuig van BYD”, aldus Wang Shuang, “Ik hoop dat iedereen overstapt op duurzame mobiliteit om Cool the Earth by 1℃ te helpen en aan de wereld te laten zien wat we kunnen.”

Wang Shuang werd de eigenaar van het 3 miljoenste new energy-voertuig van BYD
Wang Shuang werd de eigenaar van het 3 miljoenste new energy-voertuig van BYD

“Om de industriële transformatie en de continu veranderende consumptietrends in de toekomst het hoofd te bieden, zal BYD zich blijven richten op wetenschappelijke en technologische innovatie. Daarnaast zal BYD blijven inspelen op het streven van mensen naar een beter leven met toonaangevende technologieën en een veelzijdige productreeks”, aldus Wang Chuanfu.

Hij vertelde ook dat BYD, voortbouwend op het bestaande ‘vier-in-één’ beveiligingssysteem dat de veiligheid van de grondstoffen van de accu, de accucellen, de accupakketten en de automodellen garandeert, een andere baanbrekende technologie zal introduceren om het veiligheidsniveau naar een nog hoger plan te brengen. “Om onze klanten gerust te stellen op het gebied van veiligheid, hebben we daar een missie van gemaakt die we tot het einde zullen uitvoeren”, zei Wang Chuanfu.

Tijdens het evenement kondigde Wang Chuanfu de komst van het nieuwe BYD-merk ‘Yangwang’ aan, een high-end merk met vernieuwende technologieën en producten. Het eerste nieuwe model zal in het eerste kwartaal van 2023 op de markt komen en gebruikers een ongekend hoog prestatieniveau bieden.

In de toekomst zal BYD Auto een krachtige merkenmatrix vormen met BYD (Dynasty & Ocean), Denza, Yangwang, en een ander nieuw merk dat een professionele en gepersonaliseerde aanpak hanteert en een reeks gezinsauto’s en luxe auto’s op de markt zal brengen. Met behulp van onder meer een aantrekkelijk en gepersonaliseerd design zal BYD = producten van hoge kwaliteit leveren die voldoen aan de steeds hogere verwachtingen van de klanten.

Bovendien zal BYD vasthouden aan zijn wereldwijde strategie door zich te blijven ontwikkelen op de verschillende markten en een grote bijdrage te leveren aan de new energy-personenwagenmarkt. Inmiddels is BYD met new energy-voertuigen aanwezig in meer dan 400 steden in 70 landen en regio’s op 6 continenten.

De productie van de 3 miljoenste NEV is niet alleen een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van BYD, maar ook een belangrijke mijlpaal in de versnelling van de ​ wereldwijde groene mobiliteit. In de toekomst zal BYD blijven samenwerken met partners uit verschillende sectoren om een hoogwaardige ontwikkeling te realiseren. In het kader van deze samenwerking zal BYD ook een grote bijdrage blijven leveren aan het zorgen voor de vooruitgang van de wereldwijde industrie van new energy-voertuigen en het versnellen van de overgang van onze aarde naar een groenere wereld.

Meer informatie

Inchcape plc BeLux

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over press-bydauto.be