BYD vertrouwt op Touring

Een van de meest opvallende nieuwkomers op het 100ste automobielsalon van Brussel, is zonder twijfel de Chinese autobouwer BYD die sinds kort op de Belgische automarkt actief is. Met meteen 3 gecommercialiseerde modellen, positioneert het merk zich als een bijzonder beloftevolle én ambitieuze speler op de markt van elektrische voertuigen. De uitrol van het verdelernet werd recent toevertrouwd aan Inchcape, dat voor BYD een eigen dealernet met merkeigen belevingscentra uitbouwt. Vandaag maken wij bekend dat BYD in zee gaat met Touring voor het verhelpen van pechgevallen.

Muriel GILBERT, spokesperson van BYD in België kadert de samenwerking als volgt: “Wij hebben bijzonder veel vertrouwen in onze producten, maar voor onze klanten is het een extra geruststelling dat zij indien nodig kunnen rekenen op Touring. Een lekke band, een schadegeval of een technisch incidentje blijft nooit uit te sluiten, en dan is het voor onze klanten van grote waarde dat zij door de specialisten van Touring snel en professioneel weer op weg geholpen worden.”

Voor Touring is de samenwerking een bekroning van hun inspanningen om leider te zijn in de technische bijstand voor elektrische voertuigen. “Touring heeft de voorbije jaren resoluut ingezet op het verwerven van kennis en competenties inzake elektrische auto’s”, zo stelt Xavier De Buck, B2B Directeur van Touring. “Op die manier bieden de wegenwachters van Touring extra zekerheid en ontzorging aan iedereen die de stap naar elektrisch rijden zet. Het is onze bijdrage aan de duurzame vergroening van de automarkt. Het feit dat een ambitieus en hoogtechnologisch merk als BYD voor Touring kiest, is een erkenning voor deze inspanningen en de competenties van onze wegenwachters”.


Meer informatie

Inchcape plc BeLux

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over press-bydauto.be

Neem contact op met

[email protected]

bydauto.be