Persmap BYD

PREMIERE VOOR DE BELUX

Een elektrische berline en twee elektrische SUV’s van de Chinese autobouwer BYD maken hun opwachting in Silo Brussels. De veiligere en performantere wagens zijn uitgerust met een ultra-beveiligde blade-batterij.

 

Op 20 oktober 2022 onthult BYD (Build Your Dreams) – de Chinese multinational die zich specialiseert in de automobielsector, elektronica, nieuwe energiebronnen en hoogtechnologisch spoorvervoer – in Brussel een nieuw gamma elektrische voertuigen voorzien van een revolutionaire blade-batterij. De start van een nieuw tijdperk in het teken van veiligheid en prestaties voor de sector van elektrische voertuigen in België en Luxemburg. Het verrassende gamma bestaat uit de ultraperformante en hoogtechnologische BYD HAN berline, de BYD TANG SUV met zeven zitplaatsen en vierwielaandrijving, en de BYD ATTO 3: een SUV uit het expressieve en dynamische C-segment, ontworpen voor de Europese markt op basis van het innovatieve 3.0 e-platform van het merk.

Op de voertuigen geldt 8 jaar batterijgarantie (of 200.000 km). Al die premiums zijn full option: met een lederen interieur. Daarnaast is de ATTO 3 optioneel beschikbaar met vegan leder.

Al die voertuigen zijn in voorraad.

Persmap BYD.pdf

PDF - 17 Mb

Plus d’informations

Inchcape plc BeLux

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over press-bydauto.be